Tgrt Haber
03 Aralık 2014 18:33

Coca Cola'nın müdürü ölü olarak bulundu

Uyuşturucu alışverişinde çıkan kavgada, Coca Cola yöneticisinin Soshnev'in, el yapımı silahla başından vurularak öldürüldüğü açıklandı.

Coca Cola'nın müdürü ölü olarak bulundu
coca cola, müdür, ölüm,

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Coca-Cola fabrikasının müdürü Dmitry Soshnev ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis merkezi yetkilileri, 27 Kasım'dan itibaren Soshnev'den haber alınamadığını, ailesinin de 30 Kasım'da güvenlik güçlerine ihbarda bulunduğunu bildirdi. Dün gözaltına alınan iki kişinin ifadeleri doğrultusunda açıklama yapan yetkililer, Soshnev'in uyuşturucu temini için ıssız bir bölgede, Denis Çihatur ve Vyaçeslav Finogenov ile buluştuğunu kaydetti. Uyuşturucu alışverişinde çıkan kavgada, Coca Cola yöneticisinin Soshnev'in, el yapımı silahla başından vurularak öldürüldüğü açıklandı. Gözaltındaki iki kişi tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...