Tgrt Haber
18 Eylül 2021 16:45

Korkunç cinayet! Çocuklarını 'Yılan DNA'sı' taşıyor diye öldürdü

ABD’de sörf okulu sahibi Matthew Coleman, 2 küçük çocuğunu "yılan DNA'sı bulunduğu gerekçesiyle öldürdü.

Korkunç cinayet! Çocuklarını 'Yılan DNA'sı' taşıyor diye öldürdü
Matthew Coleman,Yılan DNA&tt2;sı

ABD’nim California eyaletinde sörf okulu sahibi Matthew Coleman’ın 2 küçük çocuğunu 'yılan DNA'sı taşıyor gerekçesiyle öldürdüğü iddia edildi. Çocuklarını Meksika’ya götürerek tüfekle öldürdüğü iddia edilen 40 yaşındaki Matthew Coleman, yargılanıyor. Düzenlenen iddianameye göre Matthew Coleman hakkında ölüm cezası isteniyor. 

BİRİ 2 YAŞINDA DİĞERİ 10 AYLIK

Coleman, FBI ajanlarına "çocuklarının büyüyüp canavara dönüşeceğine inandığını ve onları öldürmek zorunda kaldığını" söyledi. Coleman’ın komplo teorilerini içeren QAnon inancına olan eğilimlerinden dolayı karısının 2 yaşındaki oğluna ve 10 aylık kızına "yılan DNA'sı geçirdiğine inandığı belirtti. 

Korkunç cinayet! Çocuklarını 'Yılan DNA'sı' taşıyor diye öldürdü

Yetkililere göre çocukların cesetlerini, bir çiftlik işçisi buldu. Lovewater sörf okulunun kurucusu olan Coleman hakkındaki soruşturma, karısının bölge polisiyle temasa geçerek kocasının çocuklarıyla birlikte evlerini terk ettiğini ve nereye gittiklerini bilmediğini bildirmesiyle başladı. Ertesi gün kayıp başvurusu yapıldı ve Matthew Coleman telefon takip uygulamasıyla 8 Ağustos'ta Meksika'nın Rosarito kentinde bulundu.

Coleman'ın telefonu ertesi gün sınırdaki San Ysidro Giriş Limanı'na kadar takip edildi ve burada çocukları yanında olmadan ABD'ye yeniden girdiği tespit edildi. Bu sırada FBI onunla bağlantı kurdu. FBI, Rosarito'daki kolluk kuvvetleriyle temasa geçti ve iki çocuğun cesetlerinin bulunduğu kaydedild.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...