Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2014 10:23

Cola'nın sırları çalındı

Coca-Cola'nın merkezinden içinde şirkete ait gizli belgeler ve bilgilerin olduğu laptoplar çalındı.

Cola'nın sırları çalındı
Cola'nın sırları çalındı, gizli bilgiler, laptoplar, gizli belgeler,

ABD'nin içecek devi Coca-Cola gizemli bir hırsızlık olayıyla sarsılıyor. Muhtar Kent'in yönetimindeki şirket cuma günü çalışanlara gönderdiği bilgi notuyla Atlanta'daki merkezlerinden bir dizi laptop bilgisayar çalındığını duyurdu. Coca-Cola insan kaynakları bölümünün kullanımındaki bu bilgisayarlarda 74 bin çalışanın şahsi bilgileri bulunduğu öğrenildi. Bilgisayarlarda çalışanların isimlerinin, adreslerinin ve sosyal güvenlik numaralarının yanı sıra maaş bilgilerinin bulunduğu belirtildi. Ancak çalınan bu bilgisayarların tekrar bulunduğu açıklandı.
Gizemli hırsızlık yargıya da intikal etti. Savcılık, soygunu araştırmaya başladı. Ancak şirketin bilgisayarları nasıl geri aldığı ve hangi bilgilerin çalındığı belirsizliğini koruyor. Coca- Cola'da 2006'da bir yönetici asistanı, çaldığı bilgileri Pepsi'ye satmaya çalışmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...