Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 12:29

Çöp kovası ile bir garip kavga

Ülkemizin insanının gün geçtikçe sinirleri geriliyor, her tartışma ya kavgayla bitiyor ya da silahlar çekiliyor. Ancak Niğde’de ilginç bir olay yaşandı. Bir vatandaş tüm sinirini yoldaki çöp kovasından çıkarttı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çöp kovası ile bir garip kavga
niğde,çöp kovası,kavga

Niğde’de yoldan geçen bir vatandaş çöp kovasıyla kavga etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Merkez Paşakapı Caddesinde yaşandı. Yoldan geçen vatandaşın biri nedendir bilinmez bir anda çöp kovasını hedef aldı. Önce sağa sola yatırarak çöp kovasını yerinden sökmeye çalışıyor ancak çöp kovası yerinden sökemedi. Kovayı yerinden çıkaramayan şahıs daha da sinirlendi. Bir hamleyle yerdeki çöp kovasının üzerine oturarak yumruklamaya başladı. Ayağa kalkmaya çalışan şahsın, ayağı kovanın demirine gelince adamın suratı kovaya yapıştı. Ve sonunda adam çöp kovası ile olan savaşını kazanıyor ve yerinden söküyor.

Niğde Belediyesi sosyal medya hesabından bu kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu. Niğde Emniyet Müdürlüğü ise şahsı gözaltına aldığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...