Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2021 14:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile Türk-Rus Ortak Merkezi’ni görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Aliyev, Ağdam'da Türk-Rus Ortak Merkezi'nin açılışı dolayısıyla Erdoğan’ı tebrik ettiği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile Türk-Rus Ortak Merkezi’ni görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Aliyev

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi. Görüşmede, Aliyev'in Erdoğan'ı Ağdam'da kurulan Türk-Rus Ortak Gözetim Merkezi’nin açılması dolayısıyla tebrik ettiği ifade edildi. Türk-Rus Ortak Gözetim Merkezi’nin bölgede uzun vadeli barış ve güvenliği sağlamaya hizmet edeceğinden emin olunduğunun vurgulandığı ve 10 Kasım'da imzalanan maddelerin yerine getirilmesinden duyulan memnuniyetin dile getirildiği belirtildi.
Azerbaycan-Türkiye dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin her alanda başarıyla gelişmeye devam edeceği, işgalden kurtarılan bölgelerin imar çalışmalarında Türk şirketlerinin aktif katılımından memnuniyet duyulduğu da aktarıldı. Açıklamada ayrıca, iki liderin salgınla mücadelede karşılıklı desteğin önemini vurguladığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...