Tgrt Haber
14 Haziran 2015 00:17

Dallas'ta emniyet müdürlüğüne saldırı

ABD'nin Dallas kentinde emniyet müdürlüğüne saldırıda bulunan kişinin öldürüldüğü bildirildi

Dallas'ta emniyet müdürlüğüne saldırı
dallas, emniyet müdürlüğü

 ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Dallas kentinde emniyet müdürlüğü binasına silahlı saldırıda bulunduğu belirtilen şüpheli etkisiz hale getirildi.
Dallas'ta sabah saatlerinde, emniyet müdürlüğüne ateş açtıktan sonra, içinde C-4 patlayıcı bulunan bir kamyonetle emniyet müdürlüğüne saldırı düzenlemek üzere olduğu belirtilen şüphelinin öldürüldüğü açıklandı.
Saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Dallas Emniyet Müdürü David Brown, SWAT timlerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şüphelinin polis memurlarını öldürme planı yaptığına inandıklarını ifade etti.
Emniyet Müdürü Brown, şüphelinin kendilerine "çocuğunu aldığımızı, kendisini terörist olmakla suçladığımızı" belirterek, kendilerini havaya uçuracağı tehdidinde bulunduğunu kaydetti.
Dallas Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Max Geron da Twitter sayfasından yaptığı açıklamada şüphelinin emniyet müdürlüğüne saldırdıktan sonra aracında ölü olarak bulunduğunu bildirdi. Geron, saldırganın 33 yaşındaki beyaz bir Amerikalı olan James Boulware olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...