Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 14:07 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 14:15

Damat ile gelinin arasına ‘vegan menü’ girdi, düğün iptal edildi

ABD'de damat ile gelin arasında yaşanan ‘vegan menü’ tartışması düğünün iptal edilmesiyle son buldu. Vegan gelin yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşınca viral oldu.

Damat ile gelinin arasına ‘vegan menü’ girdi, düğün iptal edildi
Vegan,Düğün

ABD’de damadın vegan yemek seçeneklerini menüden çıkarması düğünün iptal olmasına neden oldu. Sosyal medyada yaşadıklarını paylaşan vegan gelin, günlerdir sosyal medyada tartışılıyor. Düğünü iptal eden kadının paylaşımı viral oldu. Başından geçenleri Reddit'te yayınladığı bir mesaj ile paylaşan ABD'li gelin Jake, şu ifadelere yer verdi; “Düğün planlaması sırasında yemek dışında anlaşamadığımız pek bir şey olmadı. Ben ve ailem veganız. Bu yaşam tarzını seçmemizin pek çok nedeni var ve bunlardan biri de bazı sağlık sorunlarına sahip olmamız.”

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA 

Eşinin ailesinin et ağırlıklı beslendiğini belirten 25 yaşındaki Jake, menüye en az 4 tane vegan yemek seçeneği ekletmek istediğini ancak müstakbel kocasının bunu 'para israfı' olarak gördüğünü ifade etti.  Çift arasındaki tartışma sürerken 31 yaşındaki damat adayı menüyle ilgili kendi başına karar verdi ve vegan seçeneklerinin hepsini eledi. Bu durum bardağı taşıran son damla oldu. 

Jake daha sonra yaşananları şu sözlerle anlattı: “Geçen gün, tüm vegan seçeneklerini menüden çıkarıldığını gördüm. Sinirden köpürdüm.  Onu aradım ama telefonunu açmadı. Bunun üzerine işyerine gittim ve orada onunla yüzleştim. Beni görünce afalladı ve bunun annesinin fikri olduğunu söyledi”

SOSYAL MEDYA İKİYE AYRILDI

Söz konusu gönderi kısa sürede 3 binin üzerinde yorum aldı. Bazı kullanıcılar kadının düğünü iptal etme kararını çok sert buldu.  Kimi kullanıcılar ise 'Tanrı aşkına bu adamla evlenme' mesajları ile Jake'ın kararına destek oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...