Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 14:24

Mezuniyet davetiyesini yanlış adrese yolladı gelen cevap şaşırttı

Amerika'da lisansüstüne hazırlanan bir öğrenci, mezuniyet davetiyesini yanlış adrese yolladı, gelen cevapla hayretlere düştü.

Mezuniyet davetiyesini yanlış adrese yolladı gelen cevap şaşırttı
amerika

Amerika'da lisansı tamamlayan ardından lisanüstü için hazırlanan bir öğrenci, mezuniyet davetiyesini ailesine yollamak isterken yanlış bir adrese yolladı. Yanlış adresten gelen cevapla ise şaşkınlığa uğradı. Gelen cevapla adresin yanlış olduğunu fark eden öğrenci, oldukça kibar bir dille yazılmış bir not buldu.

Cevabı veren kişi, aile üyelerinin artık bu adreste yaşamadıklarını belirtmenin yanı sıra öğrenciyi tebrik etti bir de zarfın içine para koydu.

''SİZİNLE GURUR DUYUYORUM''

Yürekleri ısıtan bu mesajda ise şu ifadeler yer aldı:

'Ne yazık ki ailenizin artık bu adreste yaşamadığını size bildirmek zorundayım. Bu evi eylül ayında aldım ve önceki sahiplerini tanımıyorum. Yanlışlıkla kendilerine gönderilen zarfı bilmeden açtım ve içindekileri size iade ediyorum.''

''Size tebriklerimi sunuyorum! Yeğenim, mühendislik fakültesine gidiyor. Sizi tanımasam da STEM'de (bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) kariyer yaptığınız için sizinle gurur duyuyorum.''

''Biz kadınların bilimde yerimizi almak için yapacak çok işimiz var ve aramıza katıldığınız için mutluyum. 35 yaşında iki çocuk annesiyim ve sana iyi dileklerde bulunma fırsatını kaçırmak istemedim. Harika yapacaksın!''

Mezuniyet davetiyesini yanlış adrese yolladı gelen cevap şaşırttı''HARİKA BİR JEST''

Öğrenci, yanlış adresten gelen bu notu, sosyal medya platformu Reddit'te paylaştı. The Mirror'ın haberine göre, insanlar yürekleri ısıtan hareket karşısında şaşkına dönerken kartın görüntüsü yüzlerce yorum aldı.

Biri şöyle dedi: "Yüzüme bir gülümseme getirdi. Bir yabancıdan ne kadar harika ve nazik bir jest."

Bir başka kişi ise şunları yazdı: "Bazı insanlar kesinlikle harika."

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...