Tgrt Haber
09 May 2022 13:41 - Güncelleme : 09 May 2022 13:50

Deodorant kokladıktan sonra kalp krizinden öldü

Avustralya’da 16 yaşındaki bir kız deodorantı kokladıktan sonra yatak odasının zemininde ölü bulundu.

Deodorant kokladıktan sonra kalp krizinden öldü

Avustralya’da yaşayan 16 yaşındaki Brooke Ryan, deodorantın içinde bulunan aerosolı kokladıktan sonra yerde ölü bulundu. Brooke Ryan'ın cansız bedenine annesi tarafından Avustralya’daki evlerinde ulaşıldı. 16 yaşındaki çocuğun elinde bir kutu deodorant ve havlu bulunduğu tespit edildi.

11. sınıfa başlayacak olan yetenekli sporcu, 'kromlama' olarak bilinen bir yöntemle aerosolleri kokladıktan sonra kalp krizinden öldü. Avustralyalı okul öğretmeni daha önce bu tehlikeli durumu ortadan kaldırmak amacıyla deodorant kutularının satışına kısıtlama getirilmesi çağrısında bulunmuştu. Anne Ryan, diğer ebeveynleri uçucu madde kullanımının tehlikeleri konusunda uyarmak için Anneler Günü'nde kızının ölümü hakkında konuştu.

ANNELERİ UYARDI

Sydney Morning Herald'a şunları söyledi: "Uyanıyorum, onu düşünüyorum, uyuyorum ve onu düşünüyorum... Her gün bir kabus. Altın kalpli, çok özlenen güzel bir kızdı ve ölümünden sonra bu kadar çok insan üzerinde bıraktığı olumsuz etkiyi bilse kesinlikle yıkılırdı" ifadelerini kullandı. Adli tıp raporu henüz açıklanmamasına rağmen anne kızının ölümünün deodorant içindeki maddeleri koklamasından kaynaklandığını iddia etti. Anne, Brooke'un özellikle pandemi sırasında büyük endişe yaşadığını iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...