Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2014 20:13

Devlet Başkanı adayını taşıyan uçak düştü

Brezilya'da, devlet başkanı adayı Eduardo Campos'un, içinde bulunduğu küçük uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Devlet Başkanı adayını taşıyan uçak düştü
brezilya, Başkan adayı, UÇAK, uçak kazası, uçak faciası, uçak düştü, Eduardo Campos, devlet başkanı adayı Eduardo Campos,

Folha de S.Paulo sitesinin haberinde, Sao Paulo yakınında Santos kentinde meydana gelen kazada, Brezilya'da devlet başkanlığa aday olan Eduardo Campos'un ve en az bir kişinin daha öldüğü, ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaralandığı, yedisinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Rio de Janeiro'dan sahil kenti Guarujá'ya giden küçük uçağın, Santos'ta yerleşim birimlerinin bulunduğu bölgeye düştüğü kaydedildi. Santos itfaiyesi yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düşen uçağın tipinin, ''Cessna 560XL'' olduğunu söyledi. Eduardo Campos'un sözcüsü ise henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı. Brezilya'da Pernambuco eyaletinin eski valisi ve eski Çevre Bakanı olan Campos, Brezilya Sosyalist Partisi'nden devlet başkanı adayıydı. Campos'un, son kamuoyu yoklamalarında yüzde 9 oranında desteği bulunuyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...