Tgrt Haber
16 Şubat 2015 18:54

Diğer yolcuların önünde tecavüze uğradı!

Fransa'nın başketi Paris'te 22 yaşındaki bir üniversite öğrencisi, bindiği banliyö treninde diğer yolcuların gözü önünde tecavüze uğradı.

Diğer yolcuların önünde tecavüze uğradı!
Paris banliyö, Paris tecavüz

Fransa'nın başketin Paris'te 22 yaşındaki bir üniversite öğrencisi, bindiği banliyö treninde diğer yolcuların gözü önünde tecavüze uğradı. Olaya şahit olan yolcuların hiçbir şey yapmaması ise tartışmaya yol açtı.

YOLCULARIN GÖZÜ ÖNÜNDE TECAVÜZ

Fransız medyasında yer alan habere göre olay 4 Şubat gecesi meydana geldi. Genç kız, başkent Paris'ten, 40 kilometre uzaklıktaki Melun'a giden 23.49 banliyö trenine binmek üzere gara geldi. Genç kız tren beklerken bir kişi kıza yaklaşarak sözle taciz etmeye başladı. Daha sonra gelen trene binen kızın peşini bırakmayan şüpheli şahıs, trende bulunan yolcuların gözü önünde kıza tecavüz etti.

YOLCULAR HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANDI

Olay sırasında trendeki yolcuların hiçbir müdahalede bulunmadığı belirtildi. Trende acil durum halinde çekilmesi gereken alarmın da hiçbir yolcu tarafından kullanılmadığı kaydedildi. Paris'in güneydoğusunda yer alan Melun'a ulaşan trenden yolcuların hiçbir şey olmamış gibi inerek evlerine gittiği kaydedildi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI
Trenden inerek evine gitmeye çalışan genç kızı takibini sürdüren saldırganın ise ikinci kez tecavüze kalkıştığı daha sonra ise kaçarak uzaklaştığı belirtildi. Olay sonrası büyük şok yaşan genç kızın ailesine tecavüze uğradığını söylemediği kaydedildi. Olay, saldırıdan iki gün sonra genç kızın başından geçenleri arkadaşlarına anlatması sonucu anlaşıldı.

Yapılan ihbar sonrası harekete geçen polis bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek saldırganın kimliğine ulaştı. Saldırganın 38 yaşında sokaklarda yaşanan bir kişi olduğu belirlendi. Daha önce bu tür suçtan kaydının bulunmadığı açıklanan saldırgan tutuklandı. Melun Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...