Tgrt Haber
04 Haziran 2014 17:55

Dışişleri Bakanlığı uyardı, 'Libya'ya gitmeyin'

Dışişleri Bakanlığı, Libya’nın doğusunda Bingazi merkezli olarak silahlı unsurlar arası çatışmaların yoğunlaşarak sürmesi ve bu gelişmelerin ülke genelinde güvenliğe olumsuz yansımaları olması nedeniyle seyahat uyarısı yayınladı.

Dışişleri Bakanlığı uyardı, 'Libya'ya gitmeyin'
dışişleri bakanlığı, libya, uyarı,

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın zaruri olmadığı takdirde Libya’ya seyahat etmekten imtina etmeleri, bu ülkede bulunmaları için mücbir sebepleri olmayan vatandaşlarımızın da ülkeden ayrılmaları tavsiye edilmektedir." denildi. Her şeye rağmen Libya’da kalması gereken vatandaşların ise şahsi güvenlikleri açısından gerekli tüm tedbirleri almaları ve azami düzeyde müteyakkız bulunmaları istendi. Bu bağlamda, vatandaşların Dışişleri Bakanlığı ve Trablus Büyükelçiliği'nce yapılabilecek uyarı ve duyuruları dikkatle takip etmeyi sürdürmeleri telkin edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...