Tgrt Haber
29 Haziran 2021 14:53

Doğumdan yalnızca 5 ay sonra üçüzlerini öğrendi

İngiltere'de Sheffield'den Jessica ve kocası Harry, kız bebeklerini kucaklarına aldıktan 5 ay sonra üçüzleri olacaklarını öğrendiler.

Doğumdan yalnızca 5 ay sonra üçüzlerini öğrendi
ingiltere,hamilelik

İngiltere'de bir çift, yalnızca bir senede 4 çocuk sahibi oldular. Jessica ve Harry, ikinci çocuklarının doğumundan sadece on bir ay sonra üçüzlerini de kucaklarına aldılar. 31 yaşındaki Jessica, üçüzlerinin haberini almadan 5 ay önce kızları Mia'yı doğurdu. Ardından ise üçüzlerinin haberini aldı.

Jessica, “Ona fotoğrafını gösterene kadar Harry'nin bana inandığını sanmıyorum, çok heyecanlandı” dedi.

Covid kısıtlamalarında, anne adaylarının muayeneye tek başına gitmeleri gerektiği için Jessica, Harry'ye üç küçük bebeğini göstermek için beklemek zorunda kaldı.

Ayrıca Jessica, üçüzleri olacağına dair herhangi bir belirti olmadığını söyledi. Bu yüzden üçüzlerin sürpriz olduğunu da sözlerine ekledi.

Üçüzler (Ella, George ve Olivia) bu yıl Nisan ayında, Mayıs 2020'de bebek Mia'nın doğumundan 11 ay sonra doğdular.

İkilinin 8 yaşındaki kızları Molly'le beraber 5 çocukları var. Jessica, Molly'nin de kendisine yardımcı olduğunu ve kardeşlerini çok sevdiğini söyledi.

Jessica, "Hepsine bayılıyor. O çok iyi bir abla ve her zaman yardım etmek istiyor" dedi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...