Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 15:32 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 15:39

Donald Trump’tan Elon Musk’a olay sözler: ‘Beyaz Saray’a geldiğinde diz çök ve yalvar diyebilirdim’

Donald Trump ile Elon Musk arasındaki tartışma büyüyor. İki ultra zengin birbirlerine sataşmaktan vazgeçmiyor. Son olarak Trump, Musk’ın kendisinin önünde diz çökebileceğini ileri sürdü.

Editör: Hilal Bardakcı / Kaynak: Insider
Elon Musk ile Donald Trump arasındaki polemik büyüyor
elon musk,donald trump
Elon Musk ile Donald Trump arasındaki polemik büyüyor

ABD’nin eski Devlet Başkanı Donald Trump ve milyarder iş insanı Elon Musk arasındaki polemik devam ediyor. Tartışmanın başlangıç noktası ise Musk’ın geçtiğimiz aylarda söylediği ‘Cumhuriyetçilere hiç oy vermediği’ yönündeki ifadesiydi. Trump, geçtiğimiz günlerde bir mitingde Musk’ın bu sözlerine değinerek, “Oysa konuştuğumuzda 2016 seçimlerinde bana oy verdiğini ifade etmişti. Kendisi saçmalıklarıyla ünlü biri” dedi.

Donald Trump’ın bu sözlerinin üzerine Elon Musk, Twitter’daki konuya ilişkin bir haberin altına ‘Doğru değil’ şeklinde yorum yaptı. Bir başka tweette ise Musk, “Bu adamdan nefret etmiyorum ama Trump'ın şapkasını asıp gün batımına doğru yelken açmasının zamanı geldi” diyerek emekli olmasını tavsiye etti.

'BEYAZ SARAY’A GELDİĞİNDE DİZ ÇÖK VE YALVAR DİYEBİLİRDİM’

Elon Musk’ın son tweetlerinin ardından Donald Trump’tan cevap gecikmedi. Geçtiğimiz yıl Twitter’a erişimi engellenen eski ABD başkanı hatırlayacağınız üzere kendi sosyal ağı Truth Social’ı kurmuştu. Truth Social’daki hesabından yaptığı paylaşımda Trump, Musk’a ilişkin olay sözler söyledi.

Donald Trump’tan Elon Musk’a olay sözler: ‘Beyaz Saray’a geldiğinde diz çök ve yalvar diyebilirdim’

ABD başkanı olduğu dönemde Musk'ın Beyaz Saray'a gelip yardım istediğini belirten Trump, “Elon Musk kaza yapan sürücüsüz elektrikli araçları olsun, hiçbir yere gidemeyen roketleri olsun, Beyaz Saray'a gelip bunlar için benden yardım istediğinde ve ne kadar büyük bir Trump hayranı olduğunu söylediğinde, ona 'diz çök ve yalvar' diyebilirdim ve o da bunu yapardı" dedi.

Trump’ın bu açıklamasındaki asıl ayrıntı ise, Musk’ın SpaceX şirketinin geliştirdiği roketlerin hiçbir gezegene henüz ulaşmamış olmasını ve Tesla araçlarının yaptığı kazaları örnek göstererek eleştirmesi oldu. 

Kaynak: Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...