Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2019 17:11

Dubai Şeyhi'nin karısı kaçtı!

​Dubai Şeyhi Muhammed el Maktum’un altıncı eşi Prenses Haya el Hüseyin’in, iki çocuğuyla birlikte ülkeden kaçtığı iddia ediliyor. Daha önce de kızı Prenses Latifa ülkeden kaçmaya çalışırken yakalanmıştı.

Dubai Şeyhi'nin karısı kaçtı!
dubai,,dünya,

Dubai Şeyhi Muhammed el Maktum’un eşi Prenses Haya’nın, bir Alman diplomatın yardımıyla ülkeden kaçtığı, Almanya’dan siyasi sığınma istedikten sonra şu anda Londra’da gizlendiği öne sürülüyor. Oxford Üniversitesi’nde eğitim alan ve 2004 yılında El Maktum ile evlenen Prenses Haya (45), Eski Ürdün Kralı Hüseyin’in kızı ve şimdiki Ürdün Kralı 2. Abdullah’ın üvey kız kardeşi. Prenses Haya ile ilgili iddialar, geçen yıl Şeyhin kızı Prenses Latifa’nın baskılar nedeniyle ülkeden kaçma ve ABD’den siyasi sığınma girişimi sonrasına denk geldi. Latifa’nın (31) bir yatla ülkeden kaçmaya çalışırken Hindistan açıklarında yakalanarak ülkeye geri getirildiğine dair haberler basına yansımıştı.

31 MİLYON STERLİNLE KAÇTI

Sosyal medyada aktif olan Prenses Haya’nın şubat ayından bu yana herhangi bir paylaşım yapmaması, mayıs ayından beri de ortalıkta görünmemesi spekülasyonları arttırdı. 31 milyon sterlinle yurtdışına kaçtığı belirtilen Haya’nın boşanmak istediği de iddia ediliyor.

ASCOT’U KAÇIRMAZDI

Biniciliğe meraklı olan ve İngiltere’deki Ascot at yarışlarında Dubai Şeyhi’ne eşlik eden Prenses Haya’nın geçen haftaki Ascot yarışlarında eşini yalnız bırakması da dikkat çekti.

DAHA ÖNCE DE BİR PRENSES KAÇMIŞTI

Prenses Haya Bint El-Hüseyin'in kaçması, Al Maktum'un çocuklarından biri olan Prenses Latife'nin Dubai'den kaçmasından bir yıl sonra yaşandı. Prenses Latife, eski bir Fransız istihbarat ajanı olan ABD'li Jean Pierre Herve Jaubert ile Hindistan'ın Goa sahilindeyken kayboldu ve daha sonra Jaubert ve adı bilinmeyen bir İngiliz ile yatta saklandığı ortaya çıktı.

Prenses Latife, 3 yıl boyunca hapishanede kaldığını ve babasının kendisine işkence yaptığını iddia etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...