Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 23:23

Son dakika... Dubai'deki Cebel Ali Limanı'nda patlama

Son dakika: Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde bulunan Cebel Ali Limanı'nda meydana gelen patlama kilometrelerce öteden görüldü. Patlamanın ardından Dubai Devlet Medya Ofisi yaptığı açıklamada, gemide bulunan konteynerin patlaması sonucu yangın çıktığını duyurdu.

Son dakika...  Dubai'deki Cebel Ali Limanı'nda patlama
Birleşik Arap Emirlikleri,Cebel Ali Limanı,Dubai

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde akşam karanlığı patlama ile aydınlandı. Dubai'de bulunan Cebel Ali Limanı'nda meydana gelen patlama kilometrelerce öteden görülürken patlama sonrası panik yaşandı.

PATLAMANIN SEBEBİ OLDU

Patlamanın ilk olarak neden kaynaklandığı öğrenilmezken Dubai Devlet Medya Ofisi açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Dubai'deki Cebel Ali Limanı'nda bir gemide bulunan konteynerin patlaması sonucu yangın çıktığını belirtildi. Sivil savunma ekipleri, patlamada ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. Patlama ve yangın görüntüleri sosyal medyaya da yansıdı. İşte o görüntüler;

Son dakika...  Dubai'deki Cebel Ali Limanı'nda patlama

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...