Tgrt Haber
06 Ocak 2022 11:34

Düğünde kavga çıktı nikahtan sonra boşanmaya gittiler!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta gelin ve damadın ailesi arasında müzik seçimi yüzünden kavga çıktı. Gelinle damat nikahtan sonra boşanmaya gitti.

Düğünde kavga çıktı nikahtan sonra boşanmaya gittiler!
düğün,kavga,ırak,bağdat

Bağdat en hızlı boşanmalardan bir tanesine tanıklık etti. Bir düğünde gelin ile damadın aileleri arasında müzik seçimi nedeniyle kavga çıktı. Düğünde çalınan müzik, krize neden oldu. Gelin tarafı, müzik grubuna sunulan listede yer alan 'Mısaytıra' adlı şarkının çalınmasını istedi. Şarkıda damadı küçük düşürücü sözler olduğunu iddia eden damadın ailesi ise bu duruma çok sinirlendi.

Düğünde kavga çıktı nikahtan sonra boşanmaya gittiler!

Damadın ailesinin itirazlarına rağmen ise şarkı çalınınca iki aile arasında kavga çıktı. Ailelerin kavgasına gelinle damat da dahil olunca henüz yeni evlenen çift, boşanmaya karar verdi.

Düğün bitmeden alınan boşanma kararı hem misafirleri hem de olayı duyanları bir hayli şaşırttı. Bu olay, yerel basında 'en hızlı boşanma' olarak yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...