Tgrt Haber
07 Ağustos 2022 14:13 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 14:30

Dükkan sahibi soyguncuları pişman etti! Son sözü 'öldüm' oldu

ABD'nin Las Vegas şehrinde iki soyguncu sert kayaya çarptı. Dükkana hırsızlık için iki maskeliden birini dükkan sahibi defalarca bıçakladı, diğeri ise o anlarda kaçtı. Bıçaklanan soyguncunun sözleri ise dikkat çekti.

abd,las vegas,soygun

Amerika Birleşik Devletleri'nin olaylı şehri Las Vegas'ta bir dükkana giren iki maskeli hırsız, sert kayaya çarptı. Maskeli soygunlara önce kibar bir şekilde dükkanı terk etmelerini söyleyen dükkan sahibi soyguncuların hamle yapması üzerine birini delik deşik etti.

Dükkan sahibi, soyguncuları fark eder etmez kasanın yanına geldi ve elini sürekli kasanın yanında tuttu. Dükkanı terk etmelerini söyleyen dükkan sahibini ti'ye alan soygunculardan biri o an çalmak için hamle yapıp dikkatini dağıtırken diğeri ise tezgahın arkasına atladı ve hayatının hatasını yaptı.

Dükkan sahibi soyguncuları pişman etti! Son sözü 'öldüm' oldu

Kasanın yanındaki bıçağı eline alan dükkan sahibi, tezgahın arkasına geçen soyguncuyu bıçaklamaya başladı. Soyguncunun yumruk atmasına rağmen durmayan dükkan sahibi sırtından defalarca bıçakladığı soyguncuya son darbeyi ense kökünden vurdu. Bel üstünden defalarca kez bıçaklanan soyguncu ağır yaralanırken diğer soyguncu koşarak dükkanı terk etti.

Dükkan sahibi soyguncuları pişman etti! Son sözü 'öldüm' oldu

Dükkanın kamerasına yansıyan görüntülerde, defalarca kez bıçaklanan soyguncunun son sözlerinin ise 'Öldüm' olduğu duyuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...