Tgrt Haber
27 May 2014 09:49

Dünyanın en ağır adamı hayatını kaybetti

Dünya'nın en ağır adamı rekorunu elinde barındıran Manuel Uribe hayatını kaybetti

Dünyanın en ağır adamı hayatını kaybetti
dünyanın en ağır adamı,meksikalı,ölüm,

Guinness Rekorlar kitabı tarafından tescillenerek Dünya'nın en ağır adamı rekorunu elinde bulunduran Meksikalı yaşamını yitirdi.Meksika'nın Nuevo Leon bölgesinde yaşayan 48 yaşındaki Manuel Uribe, 557 kilogram ağırlığı ile Dünya'nın en ağır adamı rekorunu elinde bulunduruyordu. 48 yaşındaki Meksikalı 2006 yılında elde ettiği rekordan utanç duyarak azim etti ve ölüm orucuna başladı. Tam 393 kiloya düşen Manuel Uribe verdiği aşırı kilo sonrası vücudundaki kas dokularının erimesi ile kalp atışı düzensizliği ile Montero'daki hastaneye kaldırıldı.
Kendi başına yürüyemiyen ve yıllardır yaşadığı yataktan kalkamayan Manuel Urribe acil yardım ekipleri ve sivil savunma görevlileri yardımı ile vinçle kaldırılarak hastaneye götürüldü. Doktorların henüz ölüm nedenini açıklamamasına rağmen kardiyel sorunlar yaşayan 48 yaşındaki Meksikalı'nın karaciğer problemi olduğuda belirtildi.2008 yılında Claudi Solis adında bir kadın ile dünya evine giren 557 kiloluk Manuel Uribe düğününe dahi kendisi için özel tasarlanan tekerlekli yatağı ile gitmişti. Fazla kiloları nedeni ile herhangi bir cinsel yaşamları olamadığından şikayetçi olan eşinin kendisini terk edip boşanmak istemesi üzerine depresyona giren Dünya'nın en ağır adamı girdiği ölüm diyeti sonrası verdiği aşırı kilo sonrası yaşanan komplikasyonlar sebebi ile dün gece hayatını kaybetti. (İnternethaber)

Dünyanın en ağır adamı hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...