Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2021 12:10

Dünyanın en büyük ağızlı kadını TikTok'ta viral

Amerika'da yaşayan Samantha Ramsdell adlı 31 yaşındaki kadın ilginç bir özelliğiyle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi ve TikTok'ta videoları viral haline geldi. Samatha, dünyanın en büyük ağızlı kadını...

Dünyanın en büyük ağızlı kadını TikTok'ta viral
amerika,guinness,rekor

Amerika'nın Connecticut bölgesinde yaşayan Samatha Ramsdell, Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı. 31 yaşındaki Ramsdell, dünyanın en büyük ağızlı kadını, bu özelliği sayesinde sosyal medyada da adeta bir fenomen... TİkTok'ta çektiği ilginç videolar sayesinde tanınırlığını artırdı, videoları viral haline geldi. 

Samantha Ramsdell'in ağzını açtığında arasındaki mesafe dikey olarak 6,56 santimetre olan Ramsdell’in ağız genişliği ise 10 santimetre. Ramsdell, şimdiye kadar hep büyük ağza sahip olduğunu bildiğini fakat TikTok'taki takipçilerinin bunun bir rekor olabileceğini söylemesiyle Guinness'e başvurduğunu belirtti. TikTok'taki takipçileri sayesinde rekora adını yazdıran Ramsdell, ''Ağzım sayesinde bu kadar ünlü olabileceğimi hiç düşünmemiştim'' dedi. 

Dünyanın en büyük ağızlı kadını TikTok'ta viralRamsdell'in videolarından en çok izlenenlerden biri ağzını aynı anda 3 çörekle doldurmasından biri. Ayrıca bir paket patates kızartmasının da hepsini aynı anda ağzına atabiliyor. 

Dünyanın en büyük ağızlı kadını TikTok'ta viral

Ramsdell, her ne kadar büyük ağzı sayesinde üne sahip olsa da bunun iyi bir şey olmadığını küçükken arkadaşları tarafından zorbalığa uğradığını söyledi.

1,7 milyon TikTok takipçisi olan 31 yaşındaki Ramsdell, konuya ilişkin ise şunları söyledi:

“Eskiden gerçekten çok güvensizdim ve ağzımı küçük bir şekilde tutmak istiyordum. Şimdi ise benimle ilgili en büyük, en iyi şeylerden biri. Kendime ‘bu senin süper gücün, Seni eşsiz ve özel yapan şey bu’ diyorum. Herkes onları farklı kılan şeyleri kutlamalı"

Dünyanın en büyük ağızlı kadını TikTok'ta viral

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...