Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2021 16:51

Dünyanın en fazla boy farkına sahip çifti adını Guinness'e yazdırdı

33 yaşındaki James Lusted ve 27 yaşındaki eşi Chloe, aralarındaki boy farkıyla Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi.

Dünyanın en fazla boy farkına sahip çifti adını Guinness'e yazdırdı
guinness rekorlar kitabı

Öğretmen olan Chloe ve TV sunucusu James aralarındaki boy farkı sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Chloe, 2012'de Galler'deki Rhyl Clwyd kasabasındaki Olimpiyat meşalesini taşımasından kısa bir süre sonra ortak bir arkadaşları sayesinde James ile tanıştı.

Chloe, daha önce uzun boylu erkeklere ilgi duyduğunu ama James ile tanıştığında her şeyin değiştiğini söyledi.

Dünyanın en fazla boy farkına sahip çifti adını Guinness'e yazdırdı

James, nadir görülen bir cücelik türünden muzdarip bu yüzden 109 cm, eşi Chloe ise 162 cm. İkili, aralarındaki boy farkı nedeniyle adlarını Guiness Dünya Rekorlar Kitabı'na yazdırdı. Şimdilerde evli olan çiftin bir de çocukları var. 

James, küçükken özel biriyle tanışıp tanışamayacağı konusunda endişeli olduğunu ama şimdilerde ailesiyle çok mutlu olduğunu dile getirdi. James, "Kendi kendime cüceliğin bana ait olmadığını, cüceliğin sahibi olduğumu söylemek zorunda kaldığım bir noktaya geldim. Sadece herkesle aynı olmak istedim.'' dedi.

 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...