Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2014 17:07

Düşürülen Malezya uçağında inanılmaz tesadüf!

Kaybolan Malezya uçağında kardeşi bulunan Avustralyalı bir kadının, dün Ukrayna'da düşen aynı şirkete ait uçakta da üvey kızını kaybettiği bildirildi.

Düşürülen Malezya uçağında inanılmaz tesadüf!
düşürülen malezya uçağı,avustralyalı kadın,tesadüf,

Kaylene Mann adlı kadının erkek kardeşi Rod Burrows ve baldızı Mary  Burrows'ın 8 Mart'ta 227 yolcusu ve 12 kişilik mürettebatıyla kaybolan uçakta  bulunduğu kaydedildi.
İlginç bir tesadüfle Mann'ın üvey kızı Maree Rizk'nın de dün  Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a giderken Ukrayna'da düşen Malezya Havayolları'na ait  uçağın yolcuları arasında bulunduğu belirtildi.Avustralyalı kadının diğer erkek kardeşi Greg Burrows, aileden iki  kişinin de aynı havayollarına ait iki uçakta bulunmasını anlamakta zorluk  yaşadığını söyledi. Ailenin iki olaya rağmen Malezya Havayolları'nı sorumlu  tutmadığı ifade edildi.Malezya Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, Kuala Lumpur-Pekin  seferini yaparken 8 Mart'ta 227 yolcusu ve 12 kişilik mürettebatıyla ortadan  kaybolmuştu. Aylardır süren arama çalışmalarına rağmen düştüğü sanılan uçağın  izine rastlanamamıştı.
Aynı şirkete ait Boeing 777 tipi bir uçak da dün 280 yolcu ve 15  mürettebatla Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yaparken Rusya sınırından 60  kilometre uzakta Ukrayna topraklarına düşmüş, uçaktan sağ kurtulan olmamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...