Tgrt Haber
17 Eylül 2021 17:01

El Chapo'nun gizlendiği ev piyango ödülü oldu

Uyuşturucu karteli lideri El Chapo lakaplı Joaquin Guzman'ın gizlendiği Meksika'daki ev, piyango ikramiyesi haline geldi.

El Chapo'nun gizlendiği ev piyango ödülü oldu
el chapo,,ev,,piyango,

Ünlü uyuşturucu karteli lideri El Chapo lakaplı Joaquin Guzman'ın evi, piyango ödülü oldu. El Chapo'nun Meksika'da gizlendiği 2 odalı, 181 bin dolar değerinde yani yaklaşık 1,5 milyon lira değerindeki ev çekilişle şanslı bir kişiye piyango ödülü olarak gitti.

Meksika Devlet Başkannı Obrador, evin ödül olarak verileceğini daha önce duyurmuştu. Öte yandan ödül olarak verilen evde 2014 yılında Guzman baskına uğramıştı.

 

El Chapo'nun gizlendiği ev piyango ödülü oldu

Meksika donanmasının baskınından banyodaki gizli tünelden kaçarak kurtulmayı başarmıştı. İlk kez 1993'te hapse giren Guzman, 2001’de çamaşır sepeti içine saklanarak hapisten kaçmıştı.

El Chapo 2014’te Meksika'da ABD ve Meksika tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda yakalanmıştı. Guzman, 2017'de Meksikalı yetkililerce ABD'ye teslim edilmişti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...