Tgrt Haber
21 May 2022 16:29 - Güncelleme : 21 May 2022 16:42

Elon Musk avukat arıyor: Sokak dövüşçüsü gibi olmalı

Elon Musk, Twitter üzerinden oldukça ilginç bir duyuru yaptı. Neredeyse tüm açıklamalarını sosyal medya hesabından yapan Musk, Tesla şirketi içinde oluşturulacak bir dava departmanı için avukatlar aradığını açıkladı. İstediği şartları da duyurusunda yazdı.

Editör: Hilal Bardakcı / Kaynak: Haber Merkezi
Elon Musk, elektrikli otomobil devi Tesla ve uzay şirketi SpaceX'in CEO'su
elon musk,tesla
Elon Musk, elektrikli otomobil devi Tesla ve uzay şirketi SpaceX'in CEO'su

Milyarder iş insanı Elon Musk, son dönemde Twitter’ı satın alma süreciyle gündemden düşmüyor. Yaklaşık 44 milyar dolar karşılığında Twitter’ı satın almak için anlaşan Musk, bir süre önce satın alma işlemini durduğunu açıklamıştı. Bunun nedeni olarak ise, Twitter’ın sahte hesaplar konusundaki verilerine inanmadığını gösterdi.

Twitter, hesapların yalnızca yüzde 5’inin bot (sahte) hesap olduğunu ileri sürerken, Musk bu oranının en az yüzde 20 olduğunu düşünüyor ve kendi oluşturduğu ekip ile bot hesap avına çıktı bile.

ELON MUSK'A TACİZ SUÇLAMASI

Geçtiğimiz günlerde artık ABD’deki Cumhuriyetçi Parti’ye oy vereceğini açıklayan Musk, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemişti. Ancak bu açıklamasından sadece iki gün sonra Musk’ın adı bir taciz iddiası ile anıldı. 2016 yılındaki özel bir jet uçuşunda Musk’ın, bir kabin görevlisini taciz ettiği ve ardından Musk’ın şirketi SpaceX’in kadına 250 bin dolarlık ‘sus payı’ verdiği iddia edildi.

https://twitter.com/elonmusk/status/1527748229470646272

Milyarder, taciz iddiasının arkasında siyasilerin olduğunu söylerken, iddiayı ‘alçak bir oyun’ olarak tanımladı. İşte tüm bu çalkantılı ve tartışmalı olayların hemen ardından Elon Musk yeni bir adım attı. 

Yeni bir tweetinde Elon Musk, “Tesla, doğrudan davaları başlattığımız ve yürüttüğümüz sıkı bir dava departmanı kuruyor. Ekip doğrudan bana rapor verecek.” şeklinde bir duyuru yaptı. Bir e-posta adresi de ekleyen Musk, avukat adaylarından özgeçmişlerini istedi.  

Milyarder iş insanı, avukatlardan istediği özellikleri de belirtti: “Muhtemelen kazanacak olsak bile, bize karşı adil bir davada asla zafer aramayacağız. Kaybedecek olsak bile, asla teslim olmayacağız/haksız dava açmayacağız.”

Bir diğer paylaşımında ise oldukça ilginç ifadeler kullanarak, “Perkins veya Cooley gibi yolsuzluğa bulaşan beyaz ayakkabılı avukatlar değil, sıkı sokak dövüşçüleri arıyorum. Kan dökülecek.” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...