Tgrt Haber
14 May 2021 15:01

Elon Musk servet kaybetti

Elon Musk, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle 20 milyar dolar kaybetti.

Elon Musk servet kaybetti
elon musk,dünya

Tesla ve SpaceX şirketleriyle büyük servetler kazanıp adından sıkça bahsettiren Elon Musk katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalar nedenile büyük maddi kayıplar yaşamaya başladı.

20 MİLYAR DOLARDAN FAZLA DÜŞÜŞ

Konuk olduğu Saturday Night Live şovunda sergilediği tartışmalı performansından sonra milyarder iş insanı, kasasında 20 milyar dolardan fazla düşüş gördü.

Forbes‘in tahminlerine göre Tesla‘nın hisseleri programdan sonra yüzde 15 düşüş yaşadı. Şirketin yaklaşık 20,5 milyar dolarlık kaybıyla birlikte Musk’ın net serveti 145,5 milyar dolara geriledi.

SERVERTİ 145,5 MİLYAR DOLARA DÜŞTÜ

Programa katılmadan önce yaklaşık 166 milyar dolarlık bir servete sahip olan Elon Musk'ın serveti 20 milyar dolardan fazla gerileyerek 145,5 milyar dolara düştü.

DOGECOİN‘E KARŞI BİR TUTUM SERGİLEDİ

Geçmişte kripto paralar konusunda yatırımcılara sosyal medya üzerinden tavsiyeler veren girişimci; gösteride ilginç bir şekilde Dogecoin‘e karşı bir tutum sergiledi.

Bu gösterdiği tutum üzerine DOGE değerleri 24 saat içinde yüzde 30’dan fazla düştü.

BİTCOİNLE TESLA SATIN ALINAMAYACAK

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ile Tesla araç satın alınamayacağını açıkladı.

DOGE FİYATLARI TEKRAR YÜKSELDİ

BTC değerlerinde ciddi oranda düşüş yaşanmasına neden olan Elon Musk, dün gece paylaştığı Dogecoin tweet’i ile yeniden yatırımcıların dikkatini çekti. Musk’ın son paylaşımı DOGE fiyatlarını tekrar yükseltti.

DÜNYANIN EN ZENGİNLERİ LİSTESİNDE ÜÇÜNCÜ SIRADA

Birinci sırada 183,9 milyar dolarla Amazon kurucusu Jeff Bezos yer alırken, Elon Musk 145,5 milyar dolarlık net serveti ile dünyanın en zenginleri listesinde üçüncü sırada yer alıyor. İkinci basamakta Bernard Arnault bulunuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...