Tgrt Haber
08 May 2021 12:14

Elon Musk'tan Dogecoin uyarısı: Dikkatli olun

Elon Musk, yatırımcıları Dogecoin ile ilgili tweet'lerle uyardı.

Elon Musk'tan Dogecoin uyarısı: Dikkatli olun
Elon Musk,Dogecoin

Elon Musk, kripto para birimi olan Dogecoin ile ilgili uyarılarda bulundu. Twitter hesabından yaptıpı açıklamalarda yatırımcılara "Kripto para spekülasyonlarında çok da ileri gitmemek gerekiyor." dedi.

Musk'ın Dogecoin ile ilgili attığı her tweet kripto para biriminin fiyatını yukarıya fırlatıyor.

BİR ŞAKA OLARAK PİYASAYA SÜRÜLDÜ

Elon Musk, yükselişinde bizzat rol oynadığı Dogecoin'e ve kripto paralara ilişkin açıklamalarda bulundu. Musk, kişileri DOGE yatırımları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yatırımcılara birikimlerinin tamamını kripto paralara yatırmanın akıllıca olmadığını söyleyen Musk, "Gezegenin gelecekteki para birimlerinin kripto olması oldukça muhtemel. Ama soru hangisi ya da hangileri olmalı. Kripto para spekülasyonlarında çok da ileri gitmemek gerekiyor." dedi.

Elon Musk, şaka olarak üretilenn para biriminin gerçek bir para birimi haline geldiğini açıkladı

"ŞAKAYI SEVİYORUM"

Öte yandan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), attığı tweet’ler nedeniyle Elon Musk hakkında geçtiğimiz haftalarda soruşturma başlatmıştı.

Elon Musk ise, "Neden Dogecoin ile bu kadar yakından ilgileniyorsun?" sorusuna, "Çünkü şakayı seviyorum." yanıtını vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...