Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Kasım 2020 12:07

Elon Musk’tan kafa karıştıran açıklama

Dünyaca ünlü milyarder iş adamı Elon Musk sosyal medya hesabından şaşkınlık yaratan bir açıklama yaptı. Musk, "Dört corona virüsü testi yapıldı. Bunlardan ikisi pozitif, diğer ikisi ise negatif çıktı" dedi.

Elon Musk’tan kafa karıştıran açıklama
acıklama,

Corona virüsü dünya genelinde can almaya devam ederken, uluslararası kamuoyunun yakından tanıdığı isimleri de vurmaya devam ediyor.

Virüsün pençesine düşen son isim Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin kurucusu dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk oldu. Ancak 49 yaşındaki iş adamının yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı.

‘DÜZMECE BİR ŞEYLER DÖNÜYOR’

Sosyal medya hesabından mesajlar paylaşan Musk, “Oldukça düzmece bir şeyler dönüyor. Bugün dört kez corona testine girdim. İki testin sonucu negatif, diğer iki testin sonucu ise pozitif çıktı. Aynı makine, aynı test, aynı hemşire. BD’nin hızlı antijen testi” dedi.

‘HERKESİN BAŞINA GELİYORDUR’

53 milyon takipçisi arasından gelen soruları da yanıtlayan Musk, “Eğer bu benim başıma geliyorsa, başkalarının da başına geliyordur. Farklı laboratuvarlardan PCR testi yaptırıyorum. Sonuçları 24 saat içinde belli olur” ifadelerini kullandı.

Musk belirti gösterip göstermediğine yönelik başka bir soruya ise, “Tipik grip belirtileri. Sıra dışı bir şey olmadı” yanıtını verdi.

Musk’ın bu açıklamaları, testlerin güvenilirliğine dair tartışmaları yeniden alevlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...