Tgrt Haber
14 May 2021 13:06

Elon Musk'tan yine kripto para paylaşımı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Bitcoin ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elon Musk'tan yine kripto para paylaşımı
Elon Musk,kripto para,

ABD’li iş insanı Elon Musk, kripto paralarla adeta oynamaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yönlendirmeler yaparak piyasaları alt üst eden Musk, yeni açıklamalarda bulundu.

Birkaç gün önce "Doge uzaya giden ilk kripto olacak" şeklindeki paylaşımı ile bu kripto paranın yükselmesinde rol oynayan Musk, yaptığı açıklama ile kripto para piyasasına darbe vurdu.  Twitter hesabından yaptığı yeni açıklama ile kripto paralara inandığını ancak fosil yakıtların büyük oranda kullanımına yol açmaması gerektiğini ifade etti.
Musk yaptığı paylaşımda, “Net olarak gerekirse kripto para birimine kesinlikle inanıyorum ancak fosil yakıt kullanmında özellikle kömürde büyük bir artışa neden olamaz” dedi.

Elon Musk'tan yine kripto para paylaşımı

BİTCOİN İLE TESLA SATIŞINI DURDURMUŞTU

ABD’li milyarder iş adamı Musk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Bitcoin ile Tesla satışını durdurduğunu belirtmişti. Bu açıklama sonrası piyasalar alt üst oldu.  Kripto piyasanın etkilenmesinin ardından kullanıcılar Tesla almayın çağrısında bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...