Tgrt Haber
12 May 2021 15:11

Emekli amirallerden Biden’a muhtıra!

ABD’de emeli amiral ve generaller harekete geçti. Seçimlere hile karıştığını öne süren emekli amiraller ve generaller Biden’a "Ulusumuz büyük bir tehlike içinde" ifadesi kullanılarak önerilerde bulundu.

Emekli amirallerden Biden’a muhtıra!
Biden,abd,,mektup,,emekli amiral,,general,

ABD’de emekli amiral ve generallerin mektubu gündem oluşturdu. Kongre baskını daha hafızalardan silinmemişken emekli amiral ve generellerin Biden'a yönelik suçlamaları yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. ABD Başkanı Biden’a yönelik suçlamalarda bulunan ve açıkça muhtıra niteliği taşıyan mektupta çok sayıda öneride sıralandı. Seçimlere hile karıştırıldığı ve Marksist diktatörlüğe doğru ilerlendiği gerekçesiyle kaleme alınan mektupta, "Ulusumuz büyük bir tehlike içinde" denildi. Mektupta, "Anayasal Cumhuriyetimizin hayatta kalması için savaşıyoruz. Çatışma, sosyalizm ve Marksizm taraftarları ile anayasal özgürlük ve özgürlük taraftarları arasındadır" şeklinde ifadelere de yer verildi.

SEÇİM ZAMANI YAPILAN ÇAĞRI HATIRLATILDI

Seçimler sırasında yazılan mektuplar ile hatırlatma yapılırken, "Generaller ve amiraller, 2020 seçiminin ülkenin kurulmasından bu yana en önemli seçim olabileceğini söyledi. Demokrat Parti'nin sosyalistleri ve Marksistleri kucaklamasıyla tarihsel yolumuz tehlikede. Maalesef bu ifadelerin doğruluğu, seçim sürecinden başlayarak hızlı bir şekilde ortaya çıktı" dendi.

“HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ UYGULANMALIDIR”

Yapılan seçimlerde hile olduğu belirtilen mektupta, "Seçim bütünlüğü, yasal oy kullanılmasını ve sayılmasını gerektirir. Yasal oylar, meclisin onaylı kontrolleri tarafından devlet kimlikleri, doğrulanmış imzalar kullanılarak tanımlanır. Bugün birçok kişi, adil ve dürüst seçimlerden kaçınmak için bu tür sağduyulu kontrolleri ırkçı olarak adlandırıyor. Uygunluğun kanıtını bastırmak için ırkçı terimler kullanmak başlı başına bir gözdağı taktiğidir. Buna ek olarak, bütünlüğün sağlanması için seçim süreçlerimizde 'hukukun üstünlüğü' ilkesi uygulanmalıdır" ifadelerine yer verildi.


FBI VE YÜKSEK MAHKEMEYE ÇAĞRI

Mektupta, "FBI ve Yüksek Mahkeme, seçim usulsüzlükleri ortaya çıktığında hızlı hareket etmeli ve 2020'de olduğu gibi bunları göz ardı etmemelidir. Kongre'yi atlayarak 50'den fazla icra kararı hızla imzalandı ve çoğu önceki yönetimin etkili politikalarını ve düzenlemelerini tersine çevirdi. Dahası, aşırı kısıtlamalar, okul ve iş yerlerinin kapatılması, yazılı ve sözlü ifadelerin sansürlenmesi gibi temel haklarımıza yönelik doğrudan saldırılardır" ifadelerine yer verildi.

Mektubun devamında diğer ulusal güvenlik sorunlarına değinilerek, öneriler sıralandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...