Tgrt Haber
14 Ocak 2022 10:04

Ekipler eve girince dehşete düştü: Emekli maaşı için babasının cesedini sakladı

Japonya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ölen babasının maaşını alabilmek için 4 ay boyunca cesedini evinde saklayan kadın, komşularının ihbarı sayesinde yakalandı.

Ekipler eve girince dehşete düştü: Emekli maaşı için babasının cesedini sakladı
Japonya,Polis,Ceset,Emekli,Maaş

Akıllara durgunluk veren olay Japonya’nın Aomori eyaletinde yaşandı. 76 yaşındaki bir adamı komşuları uzun bir süre görmeyince durumdan şüphelenmeye başladı.  Olayın polis ekiplerine bildirilmesinin ardından eve giden güvenlik güçleri ve sosyal hizmet uzmanları, gördükleri manzara karşısından kanı dondu.

EMEKLİ MAAŞI İÇİN CESEDİNİ SAKLADI

Yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, evde bulunan adamın 46 yaşındaki kızı Hiromi Shiratori’yi gözaltına aldı. Ekiplere ifade veren yaşlı adamın kızı Shiratori, babasının geçen eylül ayında öldüğünü söyledi. Şahsın, babasının emekli maaşını almayı sürdürmek için ölüm haberini yerel otoritelere bildirmediğini itiraf ettiği de öğrenildi.

76 yaşındaki adamın kesin ölüm tarihini belirlemek üzere detaylı inceleme başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...