Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ocak 2022 11:28

Harry Potter'ın yıldızı Emma Watson'dan Filistin'e destek

Harry Potter'ın yıldızı Emma Watson, sosyal medyadan Filistin mücadelesini desteleyen paylaşımı gündem oldu. Paylaşım çok sayıda beğeni alırken İsrail kanadından eleştiriler yükseldi.

Harry Potter'ın yıldızı Emma Watson'dan Filistin'e destek
Harry Potter,,Emma Watson,,Filistin,,Paylaşım,

Harry Potter filminde Hermione Granger karakteriyle ünlenen İngiliz Emma Watson, sosyal medya platformu Instagram'dan, Bad Activist Collevtive isimli Filistin yanlısı aktivistlerin "Dayanışma bir eylemdir" yazılı pankartlarla yürüdüğü bir paylaşıma yer verdi.

Ünlü oyuncu, geri paylaşımda bulunduğu söz konusu görüntünün altına, İngiliz-Avustralyalı bilim insanı Sara Ahmed'in, "Dayanışma, mücadelelerimizin aynı mücadeleler olduğunu, acımızın aynı acı olduğunu ya da umudumuzun aynı gelecek için olduğunu varsaymaz. Dayanışma, bağlılık ve çalışmanın yanı sıra aynı duygulara, aynı yaşamlara veya aynı bedenlere sahip olmasak bile ortak paydada yaşadığımızın kabulünü içerir." sözlerini ekledi.

Harry Potter'ın yıldızı Emma Watson'dan Filistin'e destek
Emma Watson'un yaptığı Filistin paylaşımı çok sayıda beğeni aldı

PAYLAŞIMA BEĞENİ YAĞMURU

Watson'ın gönderisi Filistin yanlısı Instagram kullanıcılarından büyük beğeni topladı ve çok sayıda takipçi #FreePalestine, #PalestineWillBeFree hashtagleri ile Filistin bayrağının emojisini kullanarak ünlü oyuncuya teşekkürlerini ifade etti.

Harry Potter'ın yıldızı Emma Watson'dan Filistin'e destek

İsrail'in BM elçisi Gilad Erdan'ın Emma Watson'ı eleştirdiği paylaşımı

İSRAİLLİ ELÇİLERDEN ELEŞTİRİ

İsrail'in BM elçisi Gilad Erdan ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kurgu Harry Potter'da işe yarayabilir ama gerçekte işe yaramıyor." diyerek Watson'ın paylaşımını eleştirirken, selefi Danny Danon da sinema oyuncusunu "antisemitik" olmakla suçladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...