Tgrt Haber
22 May 2014 17:22

Emrullah İşler'den Solingen mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mayıs'ta Almanya'daki Türk vatandaşları ile Köln'de buluşacak.

Emrullah İşler'den Solingen mesajı
başbakan erdoğan, Köln Buluşması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dış Politika haberleri, Dış Politika,

Başbakan Erdoğan, Köln Buluşması öncesinde Yurtdışı Türkler'den Sorumlu Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'i Almanya'ya gönderdi. İşler, bugün gideceği Almanya Köln'de 24 Mayıs'taki büyük buluşmayla ilgili son hazırlıkları koordine edecek. Başbakan Yardımcısı İşler, Erdoğan'ın Almanya Buluşması öncesinde ise anlamlı bir ziyaret gerçekleştirecek. İşler, Solingen'e giderek Genç ailesini ziyaret edecek.1993'de Solingen'de Türklerin yaşadığı evin Alman Neonaziler tarafından kundaklaması sonucu çıkan yangında Gülsüm İnce (28), Hatice Genç (21), Hülya Genç (11), Saime Genç (5) ile Gülistan Öztürk'ün (11) hayatını kaybetmişti.
KURT AİLESİNE ZİYARET
İşler, Köln'de geçtiğimiz aylarda 2 küçük çocuğu kurtarmak için Ren nehrine atladıktan sonra boğulan ve cesedi 13 gün sonra bulunan Ali Kurt'un ailesini de ziyaret edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...