Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2014 17:37

En tehlikeli olan köprüde çatışma çıktı

Kerkük'ün Hawice bölgesinde, peşmerge ile IŞİD mevzileri arasında 47 metre mesafe bulunan Köprü çevresinde bugün çatışma çıktı.

En tehlikeli olan köprüde çatışma çıktı
kerkük, köprü, ışid, çatışma,

Bugün öğlen saatlerinde Molla Abdullah bölgesinde bir gözlem kulesi inşa etmek isteyen IŞİD mensuplarına bölgedeki peşmerge güçleri uzaktan ateş açarak engel oldu. IŞİD mensuplarının ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada peşmerge güçlerinin herhangi bir zayiat vermediği belirtilirken, IŞİD’e ait bir kamyon ve iş makinasının yandığı ifade edildi. Çatışmada IŞİD mensuplarından ölen veya yaralanan olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Molla Abdullah bölgesi daha önce IŞİD ve peşmerge mevzilerinin birbirine 47 metre mesafede bulunması ile gündeme gelmişti. Çatışma çıkma riski yüksek olduğu için sivillere kapatılan bölgeIrak’ın en tehlikeli yerlerinden biri olarak biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...