Tgrt Haber
17 May 2021 23:59

Enkaz altındaki Filistinli kız 7 saat sonra kurtarıldı

Gazze'de işgalci İsrail'in bombasıyla yıkılan evinin altında kalan 6 yaşındaki Filistinli kız, 7 saatlik kurtarma operasyonu sonucunda enkazdan sağ çıkarıldı.

Enkaz altındaki Filistinli kız 7 saat sonra kurtarıldı
israil,gazze,saldırı

İşgalci israil saldırılarına devam ediyor. İsrail’in Gazze Şeridi’ne hava saldırılarında dün evleri vurulan 6 yaşındaki Suzy Ashkantna, 7 saatin ardından enkazdan canlı olarak çıkarıldı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne hava saldırıları sürerken, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti.

Dün düzenlenen hava saldırılarında evleri bombalanan 6 yaşındaki Suzy Ashkantna, sivil savunma ekipleri tarafından 7 saat sonra enkazdan canlı olarak çıkarıldı. Küçük kızın tedavi için Al-Shifa Hastanesi'ne sevk edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Saldırıda küçük kızın annesinin ve 4 kardeşinin hayatını kaybettiği aktarıldı. İsrail saldırıları sırasında başka bir küçük kızın ise dua ettiği anlara dair görüntüler ortaya çıktı.

Küçük kızın kurtarılma anı kameralara böyle yansıdı.

ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırıları 10 Mayıs’tan bu yana devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail tarafından Gazze Şeridi'ne düzenlenen hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 61'i çocuk, 36’sı kadın olmak üzere 212’ye, yaralıların sayısının ise bin 400’e yükseldiği aktarılmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...