Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Aralık 2019 18:37

Erciyes'e gelen Polonyalı turistler törenle karşılandı

Erciyes Master Planı çerçevesinde Polonya'dan charter sefer ile direkt Kayseri'ye gelen 170 kişilik ilk kafile törenle karşılandı.

Erciyes'e gelen Polonyalı turistler törenle karşılandı
Erciyes Kayak Merkezi,,Polonya,

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi'ne Polonya'dan charter uçak ile direk Kayseri'ye gelen 170 kişilik kafile kente ulaştı. Yabancı turistler için Erkilet Havaalanı Dış Hatlar Gelen Yolcu Terminali önünde tören düzenlenirken, turistlere çiçek hediye edildi. Turistler daha sonra kokteyl ile ağırlandı.

Erciyes'e gelen Polonyalı turistler törenle karşılandı

"Bu yıl ortalama her hafta 2 bin misafirimiz gelecek"

Sezon boyunca charter uçak ile 20 bin, toplamda 35 bin civarında yabancı turist beklediklerini kaydeden Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, "Bu yıl ortalama her hafta 2 bin misafirimiz gelecek. Dolayısıyla 20 bin civarında charter ile misafirimiz gelecek. Bizim toplamda beklediğimiz yabancı turist sayısı da 30-35 bin arasında" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...