Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 11:19 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 13:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Soçi’de bir araya geliyor! Tahran’daki rövanş sonrasında ilk buluşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin 17 gün sonra tekrar bir araya gelecek. Soçi’de gerçekleştirilecek olan ziyareti dünya basını yakından takip ediyor. Ancak bir diğer merak konusu olan olay ise ‘bekletme’ olup olmayacağı. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahran’daki zirvede Putin’i dakikalarca ayakta bekletmiş yaşananlar dünya basınında manşetlere taşınmıştı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Soçi’de bir araya geliyor! Tahran’daki rövanş sonrasında ilk buluşma
erdoğan,putin,tahran,bekletme

Dünyanın gözü bugün Soçi zirvesine çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere Soçi’ye gidecek. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel gelişmeler ışığında fikir alışverişinde bulunacak.

TAHIL KORİDORU MASADA

Karadeniz'de oluşturulan tahıl koridoru, Rusya-Ukrayna savaşı, terörle mücadele ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi planlanan yeni harekat ile Türkiye-Rusya ilişkileri kritik ziyarette ele alınacak başlıklar arasında.

TAHRAN’IN İNTİKAMINI ALACAK MI?

20 Temmuz’da gerçekleştirilen Tahran’daki zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin’i dakikalarca ayakta beklettiği anlar dünya gündeminde manşetleri süslemişti. Hatırlanacağı üzere dakikalarca Erdoğan’ı bekleyen Putin basın mensupları ile baş başa kalmış ve Rusya Devlet Başkanı’nın yüz ifadesi oldukça dikkat çekmişti.

GÖZLER SOÇİ’YE ÇEVRİLDİ

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında bugün gözler Soçi'ye çevrildi ve herhangi bir ‘bekletme’ olayı olup olmayacağı merak konusu oldu. Putin’in Tahran'daki olay sonrasında nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...