Tgrt Haber
22 Ağustos 2021 14:09

Yasa dışı konuşlanan Ermeni gruplar Azerbaycan askerlerine ateş açtı

Rus barış güçlerinin kontrolü altında bulunan arazilerde yasa dışı olarak konuşlanan Ermeni askerleri, Azerbaycan askerlerine ateş açtı.

Yasa dışı konuşlanan Ermeni gruplar Azerbaycan askerlerine ateş açtı
ermenistan,,azerbaycan,

Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki gerimlik devam ediyor. Ermenistan'dan Azerbaycan'a karşı yine tahrik ateşleri geldi. Azerbaycan bu kez karşılık verdi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rus barış güçlerinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan topraklarında yasa dışı konuşlanan Ermeni silahlı gruplar tarafından, 21 Ağustos yerel saatle 23.40’dan 22 Ağustos 00.40’a kadar Ağdam ilinin Muğanlı, Hocalı ilinin Sığnah ve Hocavend ilinin Tağacard yerleşkelerindeki Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açıldığı belirtildi.

ATEŞLE KARŞILIK VERİLDİ

Açıklamada, Ermenilere yanıt ateşiyle karşılık verildiği, Azerbaycan askerleri arasında ölen ya da yaralanan olmadığı ve durumun Azerbaycan ordusunun kontrolü altında olduğu ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...