Tgrt Haber
12 Ocak 2022 10:41

Ermenistan'ın Azerbaycan'a tahrikleri sürüyor: Gece boyu ateş açtılar

Ermenistan askerleri, Azerbaycan sınırındaki Kelbecer ve Tovuz illerinde yer alan Azerbaycan mevzilerine ateş açtı.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a tahrikleri sürüyor: Gece boyu ateş açtılar
ermenistan,azerbaycan

Ermenistan tahrik ateşlerinden vazgeçmiyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 23.20’den 05.10’a kadar sınırdaki Basarkeçer ilinin Yukarı Şorca yerleşkesi ve Şemseddin ilindeki Çınarlı, Muğancık yerleşkelerindeki Ermenistan askerlerinin, Kelbecer ve Tovuz illerinde bulunan Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açtığı belirtildi.

Açıklamada, Azerbaycan birliklerince misilleme ateşi açıldığı ve Azerbaycan askerleri arasında ölen veya yaralanan olmadığı kaydedildi. Bölgedeki durumun Azerbaycan birliklerinin kontrolü altında olduğu ve Azerbaycan birliklerinin sınırın güvenliğini sağlamak için yoğun önlemler aldığı aktarıldı.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a tahrikleri sürüyor: Gece boyu ateş açtılar

AZERBAYCAN ASKERİ ŞEHİT OLDU

Öte yandan dün Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin hain saldırısı sonucu bir Azerbeycan askerinin şehit olduğu açıklamıştı. Yapılan açıklamada, Ermenistan askerlerinin yaptığı provokasyon sonucu Ayaz Nezerov isimli Azerbaycan askerinin şehit olduğu bildirildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...