Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2015 20:07

Esad güçleri yine vurdu, 10 ölü

Suriye'de rejime bağlı güçlerin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği roketli saldırıda 10 kişinin öldüğü 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

Esad güçleri yine vurdu, 10 ölü
esad, suriye,

Suriye'de rejime bağlı güçlerin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği roketli saldırıda 10 kişinin öldüğü 15 kişinin yaralandığı bildirildi. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre,  Beşşar Esad rejimine bağlı birliklerin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki sivil yerleşim yeri Bustan el Kasır ile Keles bölgelerine oksijen tüplerinden yapılan ve "fil" adı verilen roketlerle saldırı düzenledi. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 10 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Öte yandan bölgedeki yerel medya aktivistlerinden Ebu Ammar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rejim güçlerinin Bustan el Kasır bölgesine düzenlediği saldırıda çok sayıda evin yıkıldığını veya hasar gördüğünü ifade etti.

Ammar, rejim güçlerinin Halep'te muhaliflerin denetiminde olan bölgelere her gün hava ve kara saldırısı yaptığını da dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...