Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Aralık 2018 19:14

Eski Bakan şüpheli mektubu açtı...

Eski Belçika Göç ve Mülteci Bakanı Theo Francken içinde beyaz bir toz bulunan mektubu açtı. Francken'ın evi şarbon şüphesiyle karantina altına alındı.

Eski Bakan şüpheli mektubu açtı...
polis,,şarbon,

Birleşmiş Milletler Göç Paktı'na imza atmayarak Belçika Göç ve Mülteci Bakanlığından istifa eden N-VA (Yeni Flaman İttifak) Partili Milletvekili Theo Francken'a içinde beyaz toz bulunan mektup gönderildi. Mektubu açan Francken, bir tutam beyaz tozla karşılaşınca güvenlik güçlerine haber verdi ve ailesiyle birlikte karantina altına alındı.

Francken, Belçika resmi ajansı Belga'ya yaptığı açıklamada, "Bakanlığım döneminde nefret edilen bir kişiydim ve nefret söylemine maruz kaldım. Beyaz tozlu bir mektubu açmam nedeniyle evimde ailemle karantinaya alındık. Evde daha ne kadar kalacağımız belli değil. Bu yılın başında da şüpheli bir mektup almıştım. Daha sonra da toz ve bir mermiyle uğraşmak zorunda kaldım. Mektubu açtığımda bugün iki çalışanım da evimde vardı. Onlar da evimi terk edemiyorlar" diye konuştu.

Polisin ve adli tıp yetkililerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...