Tgrt Haber
19 Şubat 2014 17:44

Ev köpeği tarafından öldürülen bebek

İngiltere'de evcil bir ev köpeği sahibinin 6 günlük bir bebeğini, annesinin gözleri önünde öldürdü. Ayrıntılar için tıklayınız.

Ev köpeği tarafından öldürülen bebek
evcil köpek, bebek, köpek bebek, ev köpeği tarafından öldürülen bebek, ev köpeği, ev köpeği bebeğin kafasını yedi, ingiltere,haber,Kadın ,Metro,Soruşturma,günlük

Annenin 'Köpek bebeğimin başını yedi' çığlıklarını duyan komşular dehşete tanık oldu. Ev köpekleri tarafından öldürülen bebek haberlerine İngiltere'de yenisi eklendi. İngiltere'nin yüksek tirajlı The Sun, Daily Mirror, Daily Mail ve Metro gazetelerinin manşetten duyurduğu olay, Güney Galler'de meydana geldi. Evde bakılan Alaska cinsi köpek 6 günlük bebeği parçaladı. Anne Sharon John ve baba Patrick Mullane, kızları Eliza-Mae'nin doğumundan 3 gün sonra hastaneden evlerine geçtiler. Evlerinde Alaska cinsi bir köpek besleyen anne Shoron John, 6 günlük bebeğini kontrol için odaya girdiğinde bebeğin cesedi ve yanında yatan Alaska cinsi 'Nisha' adındaki köpeklerini görünce cinnet getirerek komşularına koştu. Komşularına "Köpek bebeğimin başını yedi" diye feryat eden kadın sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İngiltere'de son iki yılda 250 bebeğin, köpek saldırısına uğradığı ve 2006 yılından bu yana köpek tarafından öldürülenlerinin sayısının İngiltere'de 28 olduğu kaydedildi. Son olay, İngiltere'de son dokuz günde bir bebeğin ölümüne yol açan ikinci köpek saldırısı oldu.
İşte Gazetelere Böyle Yansıdı...
Ev köpeği tarafından öldürülen bebek
POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İngiltere'de son iki yılda 250 bebeğin, köpek saldırısına uğradığı ve 2006 yılından bu yana köpek tarafından öldürülenlerinin sayısının  İngiltere'de 28 olduğu kaydedildi. Son olay, İngiltere'de son dokuz günde bir bebeğin ölümüne yol açan ikinci köpek saldırısı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...