Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Temmuz 2021 09:13

Evde kendi kaşını delen genç kız 4 kalp krizi geçirdi

Brezilya'nın güneydoğusundaki Minas Gerais eyaletindeki Engenheiro Caldas'da bir genç kız evde kendi imkanlarıyla kaşını deldi, hayatını kaybetti.

Evde kendi kaşını delen genç kız 4 kalp krizi geçirdi
brezilya

Izabela de Sousa adlı 15 yaşındaki genç kız, ailesinden kaşını deldirmek için izin istedi fakat annesinden teyzesine kadar birçok aile üyesi kaşını deldirmesine izin vermedi. Izabela, ailesinden izin alamayınca evde kendi kendine kaşını delme kararı aldı, bir kız arkadaşından da yardım istedi. 

Izabela ve arkadaşı, evde kendi imkanlarıyla kaş delme işlemini yaptılar, 3 gün sonra ise genç kızın gözleri şişti ve tahriş olmaya başladı. Izabela, hastaneye götürüldü ve dört kalp krizi geçirdi. Vücudu yabancı cismi kabul etmeyince sağlığı daha da bozulmaya başladı ve bir başka hastaneye nakledildi.

Evde kendi kaşını delen genç kız 4 kalp krizi geçirdiIzabela, yoğun bakıma alındı ve entübe edildi, ama hayat mücadelesini kaybetti. The Mirror'ın haberine göre, trajik bir şekilde hayatını kaybeden Izabela'nın ölümünün ardından ailesi mahvoldu.

Teyzesi, Izabela'nın vefatının ardından şunları söyledi:

"Çok güzel ve çok özel bir yeğenini kaybetmiş bir teyzenin ricası benimki, lütfen gençler, annelerinin babalarının halalarının, amcalarının, büyükanne ve büyükbabalarının sözlerini dinlesinler.'' 

Öte yandan sağlık uzmanları, piercing gibi estetik prosedürlerin uzmanlar tarafından lisanslı kliniklerde yapılmasını önermektedir.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...