Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 10:29

Evinin altından çıkanları TikTok'ta anlattı herkesi şaşırttı

Amerika'da yaşayan bir kadın, kuzeninin evinin altında bir mağara olduğunu söyleyip, sosyal medya platformu TikTok'ta anlattı.

Evinin altından çıkanları TikTok'ta anlattı herkesi şaşırttı
amerika,mağara

Pennsylvania'da yaşayan bir kadın, kuzeninin evinin altında gizli bir mağara olduğunu sosyal medya hesabı TikTok'ta anlattı. Evinin 30 fit altındaki mağaranın bir yeraltı demiryolunun parçası olabileceğini iddia etti.

Maya adlı kadın, kuzeni Steven ile beraber gizemli mağaraya indiği anları TikTok'ta yayımladı. Evlerinin bodrumuna inan ikili, bir kapıya ulaştı. Girişte ise ''Mağaraya girmek kendi sorumluluğunuzdadır" yazıyordu.

Evinin altından çıkanları TikTok'ta anlattı herkesi şaşırttıMaya'nın kuzeni Steven, ''Güvenli bir yer gibi olduğunu düşünüyorum, evin 30 fit altında bir yeraltı demiryolu olduğunu düşünüyorum.'' dedi. İkili, yeraltı mağarasına inerken Maya'nın "Hey, bu çok büyük" dediği duyuldu. 

Maya'nın TikTok'taki mağarayla ilgili ilk videosu 2,8 milyon beğeni ve yaklaşık 30.000 yorum topladı.

Evinin altından çıkanları TikTok'ta anlattı herkesi şaşırttı

İkinci bir videoda Steven, bir tarihçinin geçidin gerçekten yeraltı demiryolunun bir parçası olup olmadığını doğrulamasını istediğini söyledi. Tuğlaların rengine göre mağaranın bazı bölümlerinin diğerlerinden daha eski olabileceğini düşündü.

Öte yandan yeraltı demiryolu seyahat güzergahları ve 1800'lerde esaretten kaçmak için köle tarafından kullanılan güvenli evlerinin gizli ağ olduğu düşünülüyor. En sık kullanılan rotalar güney eyaletlerinden kuzey eyaletlerine ve Kanada'ya uzanırken, diğerleri Meksika'ya gidiyordu. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...