Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ekim 2021 12:41

Evsiz adam aşı karşıtını birkaç kelimeyle susturdu

ABD'nin Los Angeles şehrinde bulunan Hollywood Bulvarı'nda bir grup aşı karşıtı protestocuyu evsiz bir adam, birkaç kelimeyle susturdu.

Evsiz adam aşı karşıtını birkaç kelimeyle susturdu
abd,aşı,covid-19,koronavirüs

Los Angeles'ın Hollywood Bulvarı'nda bir grup aşı karşıtı protestocu, ellerinde pankartlarla ve megafonla eylem yaptığı esnada evsiz bir adamın birkaç kelimelik sözleriyle susturuldu. Aşı karşıtı grubun başındaki protestocu kadın, yanından evsiz bir adam geçerken ''Etrafınızdaki bütün bu evsizleri görüyor musunuz? Covid-19 yüzünden evsizler sokakta öldüler mi? Tabii ki hayır! Neden?'' diye bağırdı. Protestocu kadın, bunları söylerken yanından alışveriş arabasını iterek geçen evsiz adam, kadına şu cevabı verdi:

''Çünkü aşı oldum!''

Evsiz adam aşı karşıtını birkaç kelimeyle susturdu

Evsiz adamın aşı olduğunu söylemesi üzerine sessizliğe bürünen kadın, ilk olarak ne diyeceğini bilemedi. Aşı karşıtı oprotestocu, bir süre sessiz kaldıktan sonra megafonla nutuklar atarak yürümeye devam etti. O anlar ise yoldan geçenlerin kameralarına takıldı ve sosyal medyaya yüklenen video milyonlarca kişi tarafından beğenilip izlendi.

Twitter'da viral haline gelen videoya binlerce de yorum yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, ''Bu olabilecek en mükemmel muhabbetti'' diye yazdı.  Bir başkası da, "Bunu zil sesim yapabilirim" yorumunda bulundu.

''Mükemmel. Ve çok komik.'' yazan bir kullanıcıya, bir başka kullanıcı da ''Tarihte güzel bir an'' diyerek yorum yaptı. 

Öte yandan videoyu çeken kişi, evsiz adamı bulduğunu ve onun için bir bağış hesabı açmaya çalıştığını duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...