Tgrt Haber
20 May 2014 10:00

Facebook'a bomba gibi yeni bir özellik geliyor

Sosuyaş medya devi Facebook'a eklenen son özellik, kullanıcıların arkadaş listesindeki herhangi birinin sevgilisi olup olmadığını 'İste' butonuyla öğrenebilmesini sağlıyor.

Facebook'a bomba gibi yeni bir özellik geliyor
facebook,yeni özellik,sevgilisi olup olmadığı,arkadaş liste,facebook haberleri,

Facebook 'ta şuan kullanımda olan 'İste' özelliği ile örneğin kullanıcılar arkadaşları eğer profil bilgilerinde paylaşmadıysa yaşadığı şehri, memleketi, telefon  numarasını arkadaşından isteyebiliyor.
SEVGİLİSİ OLUP OLMADIĞINI SORABİLİYOR
Ancak Facebook bu işi biraz daha ileri bir noktaya getirerek kullanıcıların özeline girmeyi başardı. İlişki Durumu'na el atan Facebook'ta kullanıcılar artık ilişki durumu belirsiz olan arkadaşlarından sevgilisi olup olmadığını sorabiliyor. Bunun için İste butonuna tıklamak yeterli.
HENÜZ TÜM PROFİLLERDE YOK
Henüz tüm profillere yansımasa da yeni özelliğin kısa sürede tüm profillere açılması bekleniyor. Kısacası sevgilinizin olup olmadığını, ilişkinizin nasıl gittiğini soranların sayısı ilerleyen günlerde artacak gibi görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...