Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 10:33 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 10:56

Facebook'un eski çalışanının Mark Zuckerberg iddiaları hayrete düşürdü: Kılıçla doğrarım yumruk atarım

Facebook'un eski bir çalışanı, TikTok'a yüklediği bir videoda Mark Zuckerberg hakkında anlattıklarıyla herkesi hayrete düşürdü. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Futurism
Facebook'un eski çalışanının Mark Zuckerberg iddiaları hayrete düşürdü: Kılıçla doğrarım yumruk atarım
facebook,tiktok,mark zuckerberg

Facebook'un eski çalışanı Noah Kagan adlı eski yazılımcı, TikTok'ta çektiği videoda Mark Zuckerberg'e dair anlattıklarıyla viral haline geldi. Kagan, videosunda Meta'nın CEO'su Zuckerberg'ün bir dönem çalışanları samuray kılıcıyla tehdit ettiğini iddia etti. Yazılımcı Kagan, 'kodlamayı ve internet sitesine koyduğumuz şeyleri beğenmediği için' yaptığını öne sürdü. Üstelik Kagan, bu kılıçtan daha önce de bahsetmişti. 2014 yılında "170 Milyon Doları Nasıl Kaybettim: Facebook'ta 30 Numaralı Çalışan Olduğum Zamanlar" adlı bir kitap yayımlayan Kagan, Zuckerberg'ün samuray kılıcından bu kitapta da bahsetmişti.

Orijinal adı "How I Lost 170 Million Dollars: My Time as #30 at Facebook" olan kitapta konuyla ilgili şu ifadeler yer almıştı:

''Elinde kocaman bir kılıç tutarken, 'Bu işi daha erken yapmazsan suratına yumruk atarım' ya da 'Bu koca kılıçla seni doğrarım' derdi. O günlerde neden öyle bir kılıca sahip olduğunu bilmiyorum.''

Facebook'un eski çalışanının Mark Zuckerberg iddiaları hayrete düşürdü: Kılıçla doğrarım yumruk atarım

Bir diğer yandan Mark Zuckerberg'ün bu tarz davranışları şaka niyetiyle sergilediği de düşünülüyor.

KUMARDA KAYBETTİ PARASINI GERİ İSTEDİ

Şimdilerde AppSumo adlı bir online satış hizmetinin CEO'su olan Kagan şahit olduğu başka tuhaf olaylardan da bahsediyor. Olaylar arasında Zuckerberg'ün PayPal kurucusu Peter Thiel'le poker oynayıp kaybetmesinin ardından parasını geri istediği de yer alıyor. Kagan, Zuckerberg'i tanımlarken ise şu ifadeleri kulllanıyor:

''Anti-sosyal bir insan. Kullanıcıların tanıdıklarıyla bağlantı kurmasına olanak tanıyan bir site oluşturduğu düşünülürse bu ironik.''

Kaynak: Futurism
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...