Tgrt Haber
13 Ocak 2014 13:39

Faresini yanından ayırmıyor

Amerika'nın New York' şehrinde her gün binlerce kişinin kullandığı metroda, fare ile yolculuk eden genç kız görenleri şaşırtıyor.

Faresini yanından ayırmıyor
abd, amerika, new york, fare ile yolculuk, fare ile yolculuk eden kız, genç kız, fare ile yolculuk ediyor,

Kent yetkililerinin kurtulmanın yollarını aradıkları, New York'u vuran Sandy Kasırgası sonrası sayılarının 30 milyonu aştığı tahmin edilen fareler, bazı Amerikalıların en favori hayvanları arasında yer alıyor. Adını açıklamayan New Yorklu genç kız gibi, bazı hayvanseverler besledikleri farelerini yanlarından ayırmıyor. Metro tünellerini mesken tutan hemcinslerinin aksine yüzlerce yolcu arasında, sahibinin elbisesinin içinde yolculuk eden evcil fare, sosyalleşmek için dışarı çıktığında farklı tepkilerle karşılaşıyor. Bazıları fareyi sevimli buluyor, bazıları ise ondan korkuyor ya da rahatsız oluyor. Sevimli fare, kısa sürede sempatik tavırlarıyla görenlerin gönlünü fethetmeyi başarıyor. Çevreyi kolaçan ettikten sonra sahibinin elbisesinden dışarı çıkan fare, genç kızın üzerinde özgürce dolaştıktan sonra yerine dönüyor. Çocuklar başta olmak üzere vagondaki tüm yolcuların dikkatini çeken beyaz fare, küçük şovuna karşılık olarak sahibinin öpücükleriyle ödüllendiriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...