Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2021 16:22

Fenerbahçe Dinamo Kiev bilet fiyatları 2021: Fenerbahçe Dinamo Kiev hazırlık maçı ne zaman yapılacak?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, altıncı hazırlık maçını Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile yapacak. Taraftarlar “Fenerbahçe Dinamo Kiev bilet fiyatları, Fenerbahçe Dinamo Kiev hazırlık maçı ne zaman?” gibi soruların cevaplarını arıyor.

Fenerbahçe Dinamo Kiev bilet fiyatları 2021: Fenerbahçe Dinamo Kiev hazırlık maçı ne zaman yapılacak?
fenerbahçe dinamo kiev bilet fiyatları,,fenerbahçe dinamo kiev maçı hangi kanalda,,fenerbahçe dinamo kiev hazırlık maçı,

Fenerbahçe Dinamo Kiev hazırlık maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe yeni sezon için son hazırlık maçına çıkacak. Sarı lacivertli ekibin başında Vitor Pereira, yeni transferlerle kemik kadrosunu ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu maç ile beraber Fenerbahçe’de hedef, bol golle moral bulmak olacak.

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, PEC Zwolle ile Greuther Fürth maçlarının ardından hazırlık maçında bu kez Ukrayna'nın güçlü ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Dinamo Kiev karşılaşması, 4 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak. TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşma, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV BİLET FİYATLARI 2021 NE KADAR?

Fenerbahçe Dinamo Kiev hazırlık maçının biletleri, Passolig üzerinden satışa çıkarıldı. Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı bilet fiyatları 80 Türk lirasından satışa çıktı. Karşılaşmayı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda takip etmek isteyen taraftarlar, HES kodlarını girişte ve bilet alımı sırasında göstermeleri gerekmektedir.

Sarı lacivertli ekip, Dinamo Kiev maçı öncesi hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Kulübün yaptığı açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman gerçekleştirildi. Açıklamaya göre Almanya ekibi Greuther Fürth ile oynanan hazırlık maçında 60 dakikanın üzerinde forma giyen oyuncular, yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise koordinasyon, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları idmanı, dar alanda yapılan pas çalışmasıyla sürdürdü. Çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla sonlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...