Tgrt Haber
17 Temmuz 2021 14:53

Fenomen aynı gün 3 estetik ameliyat geçirdi hayatını kaybetti

Çinli bir fenomen, bir günde 3 estetik ameliyatı birden oldu ve organ yetmezliğinden hayatından oldu.

Fenomen aynı gün 3 estetik ameliyat geçirdi hayatını kaybetti
estetik,çin

Çin'de çok kullanılan sosyal medya platformu Sina Weibo'da binlerce takipçisi olan bir sosyal medya fenomeni olan 33 yaşındaki Xiaoran, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

Fenomenin hayatını kaybetmesine neden olan ise güzellik takıntısı oldu. Aynı gün içinde iki liposuction bir de göğüs ameliyatı olan fenomen, organ yetmezliği nedeniyle öldü. Estetiklerini yaptırdığı güzellik kliniği, fenomenin ölümünün sorumluluğunu kabul etti. Yerel basına göre, ameliyatlar esnasında hatalar oldu ve tedavi ertelendi. Fenomenin ailesi ise klinikten tazminat talep etti.

2 AY YOĞUN BAKIMDA KALDI

Fenomen Sina Weibo, 3 ameliyat birden olduğu için saatlerce ameliyat masasında kaldı, iki gün sonra ise ağrı ve nefes darlığı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Zamanla çoklu organ yetmezliği yaşamaya başladı ve yoğun bakıma kaldırıldı. The Sun'ın haberine göre, iki ay boyunca yoğun bakımda kalan fenomenin sağlık durumu sürekli olarak ciddiyetini korudu ve durumu stabil olarak ilerledi. 

Öte yandan Çinli aktris Gao Liu, Ekim 2020'de Guangdong Eyaleti'nde bir burun ameliyatından sonra birden fazla enfeksiyon ve burun nekrozu yaşadı. Çin'deki kozmetik endüstrisinin son yıllarda patlama yapmasıyla birlikte vatandaşlar, yetkilileri uygulamaları daha sıkı yapma konusunda uyardı.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...