Tgrt Haber
19 May 2021 15:12

FETÖ Türkiye’yi karalamak için yeni lobi firmasıyla anlaştı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ABD’de faaliyetlerine daha rahat yürütebilmek için yeni lobi firması ile anlaştı

FETÖ Türkiye’yi karalamak için yeni lobi firmasıyla anlaştı
Fetullahçı Terör Örgütü,abd,

FETÖ ABD’deki faaliyetlerine devam ediyor. FETÖ’nün 2019’da Washington’da faaliyete geçirdiği ve lobi faaliyetlerinin ana kumandası olan “Yurttaş Savunma için Ulusal Konseyi”  (NCCA)", "Mehlman Castagnetti Rosen&Thomas" lobi firması ile anlaştı.

YURT DIŞINDA ÇIRPINIŞLARI DEVAM EDİYOR

15 Temmuz 2016’da hain darbe girişiminin ardından Türkiye’de tutunma ve faaliyetlerine devam etme şansı kalmayan FETÖ, yurt dışında çırpınışlarına devam ediyor. ABD’yi merkez edinen Fetullahçı Terör Örgütü, geçen 5 yıllık sürede ülkedeki varlığını güçlü göstermeye çalışıyor. ABD’de siyasetin el değiştirmesini fırsat bilen örgüt, Türkiye ile henüz yol haritası netleşmeyen Joe Biden yönetimine şirin görünmek için tüm kurumlarını harekete geçirdi.

FİRMA ABD KONGRESİNE BİLDİRİMDE BULUNDU

FETÖ'nün ABD Kongresinde Türkiye karşıtı faaliyetlerini daha rahat yürütebilmek için anlaştığı söz konusu firma, "Türkiye için demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü savunmak, Türkiye'de insan hakları ihlallerinin ele alınmasına yönelik önerilerde bulunmak ve özellikle Türkiye'de ve yurt dışında Gülen Hareketi'ne yönelik ihlalleri ele almak" amacıyla ABD Kongresine bildirimde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...